Forskjell mellom versjoner av «Oversikts-viewport»

Fra Focus Arealplan
Hopp til: navigasjon, søk
(Ny side: none)
 
Linje 1: Linje 1:
 +
Oversikts-viewport sørger for å filtrere ut alle lag utenom lag for rutenett-rammer og plangrenser.
 +
Rutenett-rammen fargelegges rød dersom den er knyttet til en viewport i samme layout man står i når man plasserer oversikts-viewporten.
 +
Plangrensene fargelegges i henhold til fargene gitt i [https://www.regjeringen.no/contentassets/15bbfb35271b4f0d8839e32ebea37132/master_plan_prodspek_del1_arealplan010715.pdf|Nasjonal produktspesifikasjon for arealplan og digitalt planregister (Del1)] for ulike vertikalnivå.
 +
For at fargelegging i henhold til vertikalnivå skal fungere, må vertikalnivå-tegningene ha satt vertikalnivå-innstillingen under [[Prosjektinnstillinger|prosjektinnstillinger]].
 +
 
[[Fil:OversiktsViewport.gif|none]]
 
[[Fil:OversiktsViewport.gif|none]]

Revisjonen fra 6. feb. 2020 kl. 11:57

Oversikts-viewport sørger for å filtrere ut alle lag utenom lag for rutenett-rammer og plangrenser. Rutenett-rammen fargelegges rød dersom den er knyttet til en viewport i samme layout man står i når man plasserer oversikts-viewporten. Plangrensene fargelegges i henhold til fargene gitt i produktspesifikasjon for arealplan og digitalt planregister (Del1) for ulike vertikalnivå. For at fargelegging i henhold til vertikalnivå skal fungere, må vertikalnivå-tegningene ha satt vertikalnivå-innstillingen under prosjektinnstillinger.

OversiktsViewport.gif